h Word lid van Stichting Paps & Mams

Lid worden?

Wordt lid van stichting Paps & Mams  en maak gebruik van onze diensten voor slechts € 8,50 per maand  (€ 85 bij betaling per jaar)

Stichting Paps & Mams

Wij bieden hulp en begeleiding aan ouderen (55+) in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht ten einde hen te behoeden voor sociaal isolement.

 

Onze Voordelen

Woon je in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht wordt dan nu lid van stichting Paps & Mams.

 

Als lid helpen we je met o.a. doen van kleine boodschappen, begeleiden naar zoekhuis en apotheek, lichte huishoudelijke hulp, kleine klusje in huis, leren met computer omgaan en nog veel meer. Daarnaast organiseren wij als stichting Paps & Mams ook evenementen zoals fietstochten, scootmobiel tochten, wandelen en steden dagtrips, bingo,
kaart toernooien en dans en muziek middagen in onze Huiskamer.

 

Huiskamer
In onze huiskamer is iedereen vanaf 55 jaar welkom in huiselijke sfeer worden ontvangen voor een gesprek, voor vragen, een spelletje, krantje/tijdschriften lezen, kopje koffie en limonade. Voor leden zijn alle activiteiten gratis voor niet leden vragen we een vergoeding.

 

In de huiskamer kun je ook terecht voor een warme maaltijd incl. Soep vooraf en toetje na tussen de middag. Maaltijden moeten vooraf gereserveerd worden. Maaltijden kosten voor leden € 5,00 en voor niet leden € 7,50.

 

Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in. 

 

Hopelijk tot snel!

Word nu lid en Schrijf je in

Wordt lid voor slechts € 8,50 per maand.  Na ontvangst van je aanmelding ontvang je meer informatie over je lidmaatschap.


* Uw gegevens worden volgens de AVG /GDPR verwerkt en alleen gebruikt voor uw lidmaatschap van Stichting Paps & Mams.

Wat we al hebben bereikt

63

Leden

70

Klusjes uitgevoerd

17

Vrijwilligers

280

Voedsel pakketten