h Help ons Stichting Paps & Mams

Wil je onze stichting steunen?

Stichting Paps & Mams bestaat door onze leden en onze vrijwilligers. Maar om meer te kunnen doen kunnen we alle hulp gebruiken.

Stichting Paps & Mams

Wij bieden hulp en begeleiding aan ouderen (55+) in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht ten einde hen te behoeden voor sociaal isolement.

 

Informatie over doneren

Ons hoofddoel is de de ouderen en minderbedeelden te helpen, daar waar nodig in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.

 

Gezien er door Corona velen in een isolement zijn beland, hebben we een telefonische hulplijn in het leven geroepen. Daar kunnen de mensen ons bereiken en we zullen dan een luisterend oor voor hen zijn met eventuele problemen die we samen  misschien kunnen oplossen. Denk daarbij aan huishoudelijke hulp, lichte klusjes in huis en vele andere activiteiten.

 

Daar wij momenteel door de Corona situatie deze hulp peroonlijke hulp nog niet
kunnen aanbieden willen we voor nu o.a. activiteiten bieden zoals boodschappen doen en boodschappen schenken.

 

Wij hebben een verlangen.. met als doel om vele ouderen een mooie tijd te geven en ze uit hun isolement te halen en daar zouden we dan ook graag een bus voor willen aanschaffen. Welke ook geschikt is voor rolstoelen, zodat de mindervalide ouderen ook met reis activiteiten mee kunnen, want onze doelstelling is dat iedere oudere er bij hoort, om de leuke kanten van het leven mee te maken.

 

  

 

Dit in de vorm van vervoer naar eventuele evenementen en andere leuke plekjes, waar het gezellig toeven is. Vaak is het zo, dat juist deze mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel tussen wal en schip vallen daar er niet altijd een mogelijkheid is om ze te kunnen vervoeren. En dit willen we graag veranderen, want ook zij horen er gewoon bij.

 

Maar de bus zal ook gebruikt worden voor het vervoeren van mindervaliden naar ziekenhuis en andere instellingen. We weten dat een technisch goede occasion bus best wel prijzig kan zijn, dus we zijn er hard voor aan het sparen, door activiteiten te organiseren en zou ook geweldig zijn als mensen, die ons een warm hart toedragen en zou willen helpen. 

 

Om dit te kunnen realiseren hebben we daarom ook dringend je hulp nodig.

 

Vrijwilligers

Ook hebben wij vrijwilligers nodig die voor ons van onschatbare waarde zijn en graag onze medemens willen helpen. Wil je vrijwilliger worden neem dan contact met op op via 0626480464 of via info@papsmams.nl.

Doneren

Dit kan dan in de vorm van een financiële donatie aan onze stichting. Mocht je besluiten om een donatie te willen doen aan onze stichting meld je dan aan via het formulier. Wij zullen dan contact met je opnemen.

 

Mocht je anoniem een financiële donatie willen doen? Dat kan maak dan het bedrag over naar:

 

Rekeningnummer: Regiobank NL22RBRB 0787 7258 70 tnv Stichting paps&mams, omschrijving ‘donatie ouderen’.

 

Wij zijn ingeschreven bij de kvk onder nummer 77723317.

Aanmeldformulier

Nadat wij het formulier hebben ontvangen nemen wij contact met je op.


* Uw gegevens worden volgens de AVG /GDPR verwerkt en alleen gebruikt voor uw lidmaatschap van Stichting Paps & Mams.

Wat we al hebben bereikt

63

Leden

70

Klusjes uitgevoerd

17

Vrijwilligers

280

Voedsel pakketten